Az én történetem

Mike Klaudia - Project coach

Mike Klaudia – coach

13 éven keresztül dolgoztam különböző multi cégeknél, de az utolsó 4-5 évben már éreztem, hogy ez nem igazán az én világom. Túl sok volt a felesleges feladat, amivel utána nem történt semmi és sokszor hetekig, hónapokig kellet döntésekre várni, hogy tovább tudjunk haladni egy- egy projecttel.

Abban biztos voltam, hogy hosszú távon nem szeretnék ebben a helyzetben maradni, mert ahhoz még túl fiatal vagyok, hogy ne változtassak.

Ezért elkezdtem keresni a lehetőségeket, hogy mi lenne az a terület, amiben ki tudnék teljesedni, amit szívesen csinálok.

Így jött az életembe az önismeret és a coaching. A coaching képzés alatt a hasznos technikák mellett magamról is sokat tanultam, ami szintén segített a karrierem alakításában.

Egy ideig párhuzamosan dolgoztam főállásban egy multinál és mellékállásban pedig fogadtam a coching ügyfeleket. Majd eljött az idő, amikor meg hoztam életem talán legnehezebb döntését és felmondtam. Otthagytam a ”biztonságot” adó munkahelyemet és úgy döntöttem szabadúszó coachként folytatom.

Életünk majdnem felét munkával töltjük, ez túl sok idő ahhoz, hogy valami olyat csináljunk, amit nem szeretünk. Persze minden területnek lehetnek kevésbé érdekes feladatai, de összességében szerintem fontos, hogy tudjunk lelkesedni azért, amit csinálunk.

Hiszem azt, hogy mindenki megtalálhatja a saját útját, ha hajlandó érte tenni.

A coachinggal az a célom, hogy segítsek a hozzám hasonló embereknek megvalósítani önmagukat, hogy elinduljanak azon az úton, amin eddig csak gondolkodtak.

Képesítéseim:

2016: Lemma coaching- akkreditált coach képzés

2017: Design thinking workshop ( Google)

2019: Karrier tanácsadó képzés