Az én történetem

klau-uj-kep-kisebb13 éven keresztül dolgoztam különböző multi cégeknél, de az utolsó 4-5 évben már egyre kevésbé éreztem jól magam abban a közegben. Túl sok volt a felesleges feladat, amivel utána nem történt semmi és sokszor hetekig, hónapokig kellet döntésekre várni, hogy tovább tudjunk haladni egy- egy projecttel.

Nehéz időszak volt, de abban biztos voltam, hogy hosszú távon nem szeretnék ebben a helyzetben maradni, mert ahhoz még túl fiatal vagyok, hogy ne változtassak.

Elkezdtem keresni a lehetőségeket, hogy mi lenne az a terület, amiben ki tudnék teljesedni, amit szívesen csinálok.

Így jött az életembe az önismeret és a coaching. A coaching képzés alatt a hasznos technikák mellett magamról is sokat tanultam, ami szintén segített a karrierem alakításában.

Egy ideig párhuzamosan dolgoztam főállásban egy multinál és mellékállásban pedig fogadtam a coaching ügyfeleket. Majd eljött az idő, amikor meg hoztam életem talán legnehezebb döntését és felmondtam. Otthagytam a ”biztonságot” adó munkahelyemet és úgy döntöttem szabadúszó coachként folytatom.

Életünk majdnem felét munkával töltjük, ez túl sok idő ahhoz, hogy valami olyat csináljunk, amit nem szeretünk. Persze minden területnek lehetnek kevésbé érdekes feladatai, de összességében szerintem fontos, hogy tudjunk lelkesedni azért, amit csinálunk.

Hiszem azt, hogy mindenki megtalálhatja a saját útját, ha hajlandó érte tenni.

A coachinggal az a célom, hogy támogassam ügyfeleimet karrierjét, hogy megtegyék a következő lépést, amin eddig csak gondolkoztak. Minden találkozóra külön készülök, hogy azt az egy órát igazán hatékonyan, a Te céljaidat, prioritásaidat támogatva töltsük el.

A coaching mellett szívesen blogolok, a felmondásom után elindítottam a Multiszökevény blogot, ahol inspiráló karrierváltó sztorikat olvashatsz, illetve írok a saját váltásom történéseiről is.

Képesítéseim:

2016: Lemma coaching- akkreditált coach képzés

2017: Design thinking workshop ( Google)

2019: Karrier tanácsadó képzés