mautner

Mautner Zsófi receptje az élethez

Mautner Zsófi receptje az élethez

Főbb hozzávalók: Rugalmasság, hitelesség, önazonosság és nyitottság

Aki ismer tudja, hogy nem vagyok egy konyhatündér :). Szoktam főzni, de nem igazán hoz lázba egy új recept kipróbálása. Így Mautner Zsófi nem az ízletes falatok kapcsán kerül most itt szóba.

Korábban sokat hallottam róla, láttam néhány főzős műsorát a tévében, viszont a gasztronómia előtti életéről és az ide vezető útról nem sokat tudtam. A múlt héten volt szerencsém elmenni egy előadására, ahol elmesélte, hogyan lett diplomatából a gasztronómia egyik nagykövete. Valamit arról is beszélt, ,hogy Ő miket tart legfontosabbnak a sikerhez vezető útból.

Íme egy  összefoglaló az ő gondolatairól.

Nagy álmok, apró lépések: Legyen bármilyen célod, nincs az, ami ne lenne lebontható pici, apró lépésekre, amelyek végül eljuttatnak a végső célhoz.

Írj emailt, kérj találkozót: Merd megtenni az első lépést! Sokszor lehetetlennek tűnő esetekben is kifizetődő ha bátor vagy és el mered mondani mit is szeretnél, mi a Te ambíciód.

A változás egy folyamat: Legyen szó karrier váltásról vagy bármilyen más változásról egyik sem következik be egyik napról a másikra. Ez egy folyamat, melyben mindig tanulsz, mérlegelsz, döntéseket hozol.

Önazonosság: Ne csinálj/ vállalj be olyan dolgokat ami nem Te vagy, amivel nem tudsz azonosulni, csak azért mert mások is azt csinálják. Abban fogsz jól tudni teljesíteni ami Te magad vagy.

Ha Te is egy ilyen úton jársz éppen és úgy érzed a következő lépéshez szükséged lenne egy kis lökésre, jelentkezz be coaching konzultációra a hello@mikeklaudia.hu e-mailen.

Mautner Zsófi receptje az élethez
5 (100%) 1 értékelés
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.